sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Haaste

Sain Jenskulta kivan haasteen muutama päivä sitten. Yritetäänpä tarttua siihen...
 
Idea on se, että listataan 10 parhainta, hauskinta, ihaninta, kamalinta, mutta mieleenjääneimpiä tapahtumia vuodelta 2011, ja toiveita, odotuksia tai miksei lupauksia vuodelle 2012. 
Sitten haastetaan vähintään 3 henkilöä tekemään sama, mutta toki muutkin saavat tämän halutessaan tehdä. 
sekä Mirva

1. Suurin asia on ehdottomasti meidän kuopuksen syntymä toukokuussa <3

2. Toisena mainitsen raskausajan. hohhoijaa. Aika oli minulle todella raskasta. Ennenaikaisia supistuksia tuli heti alusta asti ja lopulta jouduin töistä suoraan synnärille tippaan. Viikkoja taisi olla sen 33, eli vauvan syntyminen estettiin vielä lääkkeillä. Lopulta raskaus meni kuitenkin yliviikoille..  Raskausaika otti kyllä todella voimille, mutta se palkinto... <3  kyllä se kaikki vain kannatti ;)

3. Siskoni sai pikkuisen tytön vain 12 päivää meidän pojan syntymän jälkeen.

4. Kaikki kolme lastani ovat syntyneet keväällä. Meillä on siis kolmen viikon sisällä kolmet synttärit :D
 
5. Pidimme yhteiset ristiäiset siskoni perheen kanssa meidän vanhempien kotona. Päivä oli lämmin ja molemmat pienoiset saivat kauniit nimet.
 
6. Esikoiseni aloitti syksyllä koulun.
7. Hyvä ystäväni lapsuuden ajoilta asti pyysi minua kaasoksi. Otin suurella ilolla ja kunnialla tämän ihanan tehtävän vastaan.

8. Ensi kesänä onkin tiedossa näillä näkymin ainakin kahdet häät. Lisäksi on tulossa lukematon määrä synttärijuhlia... 50-kymppisiä ja 30-kymppisiä...

9. Itsellänikin on juhlat pian! Täytän reilun kuukauden päästä 30. Vielä on aikaa sulatella tätä asiaa...

10. Olen nauttinut kotiäitiydestä ihan täysillä. Vaikka rankkaakin välillä on... meidän pikkumies on mitä aurinkoisin vauva, mutta ne yöt... poika kyllä nukkuu, mutta nukkuisi tissi suussa. 
Toivottavasti tähän tulee pian muutos.


3 kommenttia:

 1. Kiitos mukavasta haasteesta ja kiva kun kävit kommentoimassa blogiini! :) Otan haasteen vastaan, pitää vaan miettiä mitä kaikkea tuli touhuttua vuonna 2011 :)

  VastaaPoista
 2. Haaste otetaan täälläkin vastaan. Pitääkin oikein mietiskellä tuota mennyttä vuotta. Kivaa :)

  Kuulostaapa "komealta" tuo raaskaus aikasi. Mulla myös tuon kuopuksen kanssa oli pikkuisen moista menoa. Supisteli ihan jatkuvalla syötällä ja monta viikkoa piti olla rauhassa ja sitten kun sai luvan että, nyt ei tarvi enää pelätä, niin ei mitään. Hah hah, nyt sitä voi jo nauraa. Niillä viikoilla se ei kyllä naurattanut yhtään ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste! :) mukava oli lukea:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)