torstai 12. tammikuuta 2012

Ihana lumi


Viime päivinä ulkona on ollut ihan uskomattoman kaunista. Kuvia on tullut räpsittyä melkoisesti ja tässä nyt muutama tännekin :)

 Aurinko paistaa kirkkaana, lumi kimaltelee.. nautin!!


 Auringonlaskutkin ovat olleen todella upeita viime päivinä. Kynttilöitä ei meidän perheessä säästellä ;)

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! :)
  Mitenhän meillä on vain aina harmaata, vaikkakin lumista, mutta sataa ja tuiskuaa kokoajan. höh

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Kyllä nyt on niin hienoa, ettei ulkoa malttaisi tulla sisälle ollenkaan. Nytkin sataa koko ajan lunta. Ihastelin juuri punarinta parvea, joka pyrähti ikkunan edessä olevaan omenapuuhun. Ovat niin kauniita samoin kun sinun jääsydämesi;)

  Mukavaa nuuttia!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia. Vitsit meillä yrittää tuo lumi sulaa jo pois. Ei ei ei, ja ei! En kyllä suostu. Kummallinen talvi. Onneksi on sentään muutaman talvisen kuvan saanut napsittua!

  Oikein ihanaa viikonloppua. Ajattelinpa tässä ehtiä nyt juniorin sairastellessa ja kuumeisena nukkuessa ehtiä ottamaan haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
 4. P.S menetän kohta hermoni tämän uuden koneen kanssa. Mites ihmeessä tällä kopioidaan? Siis ihan vaikka tekstiä..

  VastaaPoista
 5. hih, painat vain siitä vas. alhaalta ja oikealla kädellä valitset kopioitavan kohdan. ja sitten napsautat valitun tekstin päällä kahdella sormella niin siihen pitäisi tulla valikko esiin. Tulikohan nyt ihan surkian monimutkaisesti selitettyä... toivottavasti tästä oli apua! :)

  VastaaPoista
 6. Oi miten kauniita kuvia!
  Ja kiva tuo edellisen postauksen haaste :) Kauniita asioita mahtunut viime vuoteesi ja kivoja juttuja edessäkin. Minä vietin kolmekymppisiäni masu pystyssä ;)
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti poitsu alkaa pian nukkua ilman tissiä ;D

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)