maanantai 30. tammikuuta 2012

Lempikukkia ja talvivaatteita

Anoppi toi minulle lempikukkiani. Monessa muussakin blogissa on jo näitä ihania tulppaaneja esitelty :)
Mutta eihän näitä kaunokaisia voi liikaa kuvata!! 
Ajattelinkin tehdä näistä muutaman jäälyhdyn, joita on esitelty monessa blogissa jo.
Mutta täytyy käydä ostamassa pari sankoa lisää, onnistuin jo jäädyttämään yhtä lyhtyä turhan pitkään... hih, mä oon viime aikoina unohdellut yhtä jos toista :)
 Viikonloppuna Kävimme tervehtimässä lasten paappaa Turussa. Matkan varrella oli kätevästi Reiman tehtaanmyymälä ja pitihän siellä taas käydä. Siellä olikin melkeinpä kaikki -40% tai -50%.  Pienimmälle ostin fleecehaalarin koville pakkasille haalarin alle ja keväällä se menee vaunuhaalarina. Meidän pikku toukka :)


 Kuvan pikkutoukka (8kk) onkin oppinut nyt seisomaan ja kävelemään tukea pitkin. ja mikä parasta, NUKKUMAAN!! yhdellä syötöllä mennään,  i h a n a a !!!

Isoveli sai ensi talveksi reiman haalarin. Tykkään että talvella tuo haalari on kuitenkin kivempi käyttää kun tuolla lumihangessa möyritään. Poika kuitenkin vasta 4-vuotias ensi talvena.


Koululaiselle taas haalari ei ole enää aikoihin kelvannut joten hänelle ostin tämän asun. Vähän nuo housut epäilyttävät, mahtavatko ensi talvena kelvata??Ne kuitenkin nyt halusi ja ne kyllä omaakin silmää mielyttivät eniten. Ihanan värikkäät!

 ja kaikki lähti siis puoleen hintaan, joten ihan kiva "säästö" :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi :)