tiistai 21. helmikuuta 2012

Lisää retroilua


Mä en mikään retro-fani ole, mutta kun tätini joskus antoi minulle kasan vanhoja kankaita tiesin heti mitä tästä vanhasta pöytäliinasta tulee. Mun kotiin ei tälläinen pöytäliina oikein sovi minnekään, joten ei muuta kuin kone surisemaan...

 ja pöytäliinasta syntyi hame.
 ja tiedän, siellä joku kauhistuu, miten olen mennyt pilaamaan hyvän liinan...  mutta jos yhtään lohduttaa, niin liina on ollut moooonta vuotaa kaapissa toimettomana. Eikä se siellä kaapissakaan oikeuksiinsa pääse.
Nyt on kesäksi ihanan pirtsakka hame. Täällä siis odotellaan jo kesää täyttä päätä! Eilen oli jo kevään tuntua ulkona kun aurinko lämmitti ja terassille ilmestyi lätäköitä. Pian pääsee puutarhahommiin!! IHANAA!! Tosin nyt taivaalta tupruttaa lunta siihen malliin, että sanonko mitä!!!   
Mutta kyllä se kevät sieltä tulee. Ensi kuussa saakin jo ottaa pelargoniat varastosta sisälle. Ensi kertaa kokeilin niitä säilyttää talven yli, jännä nähdä ovatko pysyneet hengissä.
 
Mukavaa tiistaita kaikille lumisateesta huolimatta!

5 kommenttia:

 1. Ihana hame, oikein aurinkoinen :)
  Itte kyllä aattelen niin, että käyttöön vaan jossain muussa muodossa jos alkuperäsenä lojuu komeron uumenissa. Ilostuttaa taatusti enemmän esillä kun piilossa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva! Paljon kivempi hameena kuin pöytäliinana :D ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana hame!! Tosi kiva ja pirteä. Liina löysi upean uuden elämän!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)