keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Uusia masiinoita

Mulla ja mun miehellä on ollut erimielisyyttä AINA kaikista masiinoista.
Mä inhoan niitä, ja pitäisin kotona vain ne pakolliset. Ilman kahvinkeitintä en voisi elää ja muutamaa muutakin kodinkonetta tulee käytettyä ahkerasti. Mies taas hankkisi meille kaikki mahdolliset koneet munankeittimestä lähtien jos antaisin. 

No, tällä kertaa täytyy myöntää että mies oli tehnyt loistavia hankintoja. 
Niin loistavia että pakko tännekin niitä vähän vilauttaa :)

Ensimmäisenä sitruunapuristin.Vasta puristettua appelsiinimehua on tämä härvelin ansiosta nautittu jo monta litraa! Niin hyvää!! Nyt saa selkä vääränä kantaa kotiin appelsiineja. Luulisi flunssankin pysyvän poissa ;)


ja tämä zengrow-pöytäpuutarha on ihan huippu. Toivottavasti toimii.  Tähän mahtuu siis kaksi purkkia yrttejä kasvamaan ja nyt vain seuraillaan pysyykö basilikat ym. hengissä. Mua on aina risonut kun ne nuupahtaa niin äkkiä, mun keittiöön kun ei paista aurinko... enkä ole muutakaan paikkaa niille oikein keksinyt. 
Tässä on siis lamppu ja tuola astiassa kiertää kokoajan vesi.


ja viimeisenä, tämä meidän pelastaja...
Meidän lapset kun tykkää hyppiä lätäköissä ja eilenkin oli pojan kaikki kengät märkänä... Nyt kuivuu karvakumpparitkin alta aikayksikön ;)
Tämä tulee ahkeraan käyttöön!!


Joten ihan pakko antaa miehelle tunnustus, kerrankin meni ostokset nappiin ;)

3 kommenttia:

 1. Eihä noi koneet mitään kaunottaria ole, mutta varmasti käyttöä löytyy. Monesti ongelmana on niiden säilytys. Sen takia on mon mukamas tarpeellinen härveli jäänyt hankkimatta.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. sepä juuri! rumiluksia ja vievät liikaa tilaa!! mutta uskon että näille löytyy käyttöä pitkäksi aikaa. mutta ennen pitkää nämäkin taitavat päätyä kaapin perälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo viimeinen härveli olisi meillekin NIIN tarpeen, mutten saa sitä vielä kodariin kun se on liian täynnä raksa kamaa...mutta ensi syksynä toivottavasti jo. Meilläkin tykätään lätäköistä ja mudasta, tai osa tykkää osa ei... :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)