torstai 7. kesäkuuta 2012

Sankarit

Meillä on viime viikot olleet yhtä juhlaa! Nyt on kaikki kolme lasta saaneet viettää syntymäpäivänsä! eli lastenjuhlat on tältä vuodelta juhlittu :)

Kokeilin ottaa meidän nuorimmaisesta sankarista muutaman 1-vuotiskuvan ja muutama onnistuikin sen verran hyvin, että taidetaan jättää studiokuvat väliin kokonaan. Käydään sitten koko katraan kanssa myöhemmin ottamassa "kunnon" kuvat :)Eipä ole moneen päivään tarjennut ulkona enää paljain varpain...
Iloinen 1-vuotias <3


Esikoiselle pidettiin omat kaverisynttärit viime viikolla oikeana syntymäpäivänä.
Joku yritti laittaa pöytää nätiksi ja jotkut kävi napsimassa vähän väliä pöydästä herkkuja parempiin suihin... Sankari jäi kiinni itse teossa ;)


Kaiken kiireen keskellä ollaan onneksi ehditty vähän nauttia kauniista kesäpäivistäkin... Keskimmäinen kävikin jo heittämässä talviturkin pois. Vai lasketaanko sitä kun oli vaatteet päällä ja se oli vähän niinkuin v a h i n k o ????

Voih, olisipa pian taas yhtä lämmintä....

3 kommenttia:

  1. Onnea siis koko katraalle. Aivan valloittavia kuvia yksi vuotiaasta! Tuota lämmintä täälläkin kaipaillaan. Tänään on paistanut aurinko, mutta varpaat siellä ulkona vain alkaa palelemaan.

    VastaaPoista
  2. Siellä on ollu oikee juhlamaraton :) Onnee vana kaikille sankareille!
    Mää oon ottanu lasten vuosikuvat aina itte, meinaan kymppivuotiaaks napsia.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)