tiistai 21. elokuuta 2012

Mummopyörä

Paras pyörä ikinä, mummin vanha Nopsa <3
Tällä pyörällä on poljettu paljon ja edelleen se kulkee kuin unelma. Voittaa mennen tullen maastopyörät yms. mitä mulla on koskaan ollut...

Tämä pyörä on minulle niin rakas. Onhan se rakkaan mummini vanha. Tällä on monen monta kertaa poljettu kaupungille bingoon :)

Väriltään tämä oli ennen punainen, mutta aika oli tehnyt tehtävänsä.
Joten päätinpä maalata sen valkoiseksi :)


Clasohlsonilta löysin pyörään ihanan rottinkikorin. Kyllä mun kelpaa :)

4 kommenttia:

 1. No niin kelpaa!!! Mullakin on "uusvanha" mummis käytössä. Uudempaa tuontantoa, mutta malliltaan sama. Ei vaihteita, mutta silti pirun lujaa pääsee ;)

  VastaaPoista
 2. No todella kelpaa! Oma vanha nopsani lähti jonkun pitkäkyntisen matkaan muutama vuosi sitten metroaseman pyöräparkista. Ihmettelin sitä suuresti, sillä pyörä oli n. parikymmentä vuotta vanha, mutta kelpasi silti. Kuulemma lähtivät kaikki ei ketjulla kiinni telineessä olevat sinä kesäisenä iltana..

  VastaaPoista
 3. Wautsi Wau!! näyttää fillari ihan upo uudelta nyt! miten kummassa oletkin saanut maalattua sen noin tasaisesti? mieheni kun tuunasi vanhaa jopoaan suhumaalilla niin se ei todellakaan näytä tuollaiselta.. ;)

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä niin paras pyörä. Lesta (=satula) pitäisi vain vaihtaa. Pensselillä sen maalasin, mutta kyllä tuossakin huonoja paikkoja on. ihan älyttömän vaikea maalata kaikkia niitä miljoonaa pikkurakoa!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)