sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivänä

Isille tarjoiltiin aamiainen vuoteeseen ja lapset veivät ison läjän lahjoja isälleen. 
Pikkuisin antoi oman pikkuisen taulun, johon oli painettu sormivärein oma pikkuinen käsi <3
Meidän 4v. elohiiri taas oli nikkaroinut päiväkodissa linnunpöntön <3
ja esikko oli taituroinut koulussa peltipurkista hienon lyhdyn <3Nyt oli sen verran rankat viikot takana, että kakkua en vain ehtinyt tehdä itse, enkä  j a k s a n u t sitä yölläkään tehdä... Päädyin siis kaupan pakastealtaan DAIM-kakkuun.  ja ihan hyvällä omatunnolla kun miehelläkin on menossa "kesäksi kuntoon -projekti" ;)Meillä on ollut ihana päivä. Pitkästä aikaa koko perhe kotona, ilman minkäänlaista aikataulua tai pakollista menoa! IHANAA!! 

Ilman putkeen ei kuitenkaan tämäkään päivä ole mennyt, aamulla nimittäin mikro syttyi MELKEIN palamaan!! HUH, kun pelästyin! Onneksi liekki sammui heti kun vedin johdon seinästä. mutta mikä kumma siinä on kun kaikki kodinkoneet hajoaa aina kaikki kerralla??

muuten onkin ollut ihan huippu päivä vaikka onkin satanut koko päivän.

Kokeilimme myös ensimmäistä kertaa askarrella kutistemuovista jääkaappimagneetteja sadepäivän ratoksi. Tätä täytyy kyllä ehdottomasti ostaa lisää.Tätä voi kyllä kokeilla myös pienempienkin kanssa. Aika loistava tapa säilyttää ne ensimmäiset piirretyt ihmishahmot. 

Huomenna siis hakemaan lisää muovia :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. sellaselle kalvolle vain piirretään kuva (ensin hitaan hiekkapaperilla pinta rikki) ja leikataan ääriviivoja pitkin ja noin minuutiksi uuniin niin kutistuu siellä alle puoleen kokoonsa. lopputuloksena n. 3mm vahvuinen levy. Tyttö jo ehdottikin seuraavaksi projektiksi avaimenperää. mietin vain että kuinkahan iso reikä pitää työhön leikata ettei reikä mene uunissa umpeen...

   Poista
 2. Hui... mulle kävi likimain samoin, Meidän edellisen mikron kanssa. Vitsit, että pelästyttää moinen!!!! Ja nam.. daimkakku on ihan huikean hyvää. Mun edellisessä työpaikassa nuoret pyysi aina synttäreillään Daim-kakkua.. enpäs ole sen jälkeen.. eli kohta vuoteen sitä syönyt. Pitääkin kipaista pakastealtaalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin tykkäsin daim kakusta ennen paljonkin, mutta nykyisin ei kyllä enää uppoo.. :/ oon ehkä myös syönyt itseni siitä ulos.

   Poista

Kiitos viestistäsi :)