sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkierroksella

Aamu alkoi tänään myöhään. Eilen meillä oli viisuvalvojaiset ystäväperheen kanssa ja valvottiin myöhään. Yhdessä tehtiin ruokaa ja herkuteltiin pitkän kaavan mukaan. Ihana rento ilta rakkaiden ystävien kanssa. 

Yöllä pikkuisin kömpi viereen nukkumaan ja isommat tuli meitä herättelemään vasta 10.30!! Ja tämä meidän juniori on kyllä pitänyt huolen että aamuisin noustaan aikasin. Mahtava äitienpäivälahja! Äiti sai nukkua pitkään ;)

Sain syödä ihanan aamiaisen sängyssä ja sitten lähdettiinkin ajelemaan isoäitejä onnittelemaan. 

Mun vanhempien luo mentiin ensin ja siellä odottikin lapsillekin ihana yllätys. Isäni oli tehnyt mun esikoisen pyynnöstä puuhevosen ulos. Ihan mielettömän upean vielä!! Kyllä neitiä harmitti lähteä kotiin ja jättää uusi lemmikki mummin ja paapan luo...Hampaat on turvaamassa ettei linnut pääse tekemään hevosen päähän pesää :D

Miehen äidinkin luona käytiin kukkia viemässä. 

Lapset saivat touhuta päivän aikana oman äidin kanssa, molempien isoäitien kanssa ja vielä isoisoäidinkin kanssa. Kerrassaan mahtava päivä siis takana. On nuo lapset vaan niin rakkaita!! Kyllä sitä ällistelee vähän väliä, että miten mulla voi olla noin upeat lapset.

Äitiys on vain niin parasta. Siitä olen lapsuuteni haaveillut ja se on aina ollut suurin haaveeni! Miten paljon olenkaan saavuttanut! 

Ja tässä on myös paikka kiittää omaa äitiä. Joka ikinen päivä olen äärimmäisen kiitollinen omasta äidistäni. On se vain niin super-ihminen! Aina tukena ja läsnä vaikka ei fyysisesti aina olisikaan paikalla. Ystävä, jonka kanssa on vain niin hyvä olla. Kiitos äiti, ihan kaikesta ja joka hetkestä!

1 kommentti:

  1. Kerrassaan ihana heppa! Eipä ihme, että on harmittanut jättää uusi lemmikki... :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)