sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Helminauha pihlajanmarjoista

Eilen vapaapäivänä tuli askarreltua pihatöiden lomassa pihlajanmarjoista helminauha. Kauan pähkäilin, että mihin ihmeeseen sen laitan ja useiden kokeilujen jälkeen se päätyi lopulta terassille. Toivottavasti linnut ei bongaa sitä. Vaikka eipä tuokaan pahasti haittaa, hyvään tarkoitukseen menisi :)
kunhan eivät myöhemmin palauta...
On tuo oksa härveli terassin katossa sitten maailman vaikein ja ärsyttävin kuvattava. Näyttää onneksi paremmalta kuin mitä kuva antaa ymmärtää.


Parin vuoden takaiset höyhenetkin on edelleen hyvässä kunnossa. 
Vieläkin kukkapenkistä nousee uusia kukkia! Tuntuu oudolta, että tämäkin hentoinen pinkki kukka kukkii vasta nyt kun ilmat on jo viilenneet ja puutkin varistavat lehtensä.
mutta en valita... 


Huomenna onkin taas kiva päivä tiedossa. Fysioterapiaa lonkalle ja hieman omaa aikaa. Taidanpa lähteä kiertelemään kirppareita kun kerrankin pääsee ilman lapsia. Viimeksi juniori karkasi ulos ja oli muutenkin hieman levoton keikka...
NIIN ja illalla on kivat treffit tiedossa! Tuskin maltan odottaa :)

2 kommenttia:

  1. Samoissa puuhissa ollaan oltu :) Kaunis punainen piristysruiske! Samaa mietin itsekin, että toivottavasti eivät linnut bongaa marjoja. Mietin myös sitä, että miltä nauha alkaa näyttää vanhetessaan, mutta sittenhän tuon näkee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä oli kyllä kiva tehdä :) Kyllähän nuo marjat nahistuu, mutta ei mun mielestä haittaa yhtään, kivalta näyttää nahistuneinakin.

      Poista

Kiitos viestistäsi :)