maanantai 1. joulukuuta 2014

SOblogit ja GLO Interior

Nyt on kyllä ihan sanat hukassa, niin innoissani olen. Vihdoinkin saan paljastaa suuren salaisuuden jota olen piilotellut, muutaman muun kanssa.

Alkusyksystä tapasin ensimmäistä kertaa muutamia ihania eteläpohjalaisia bloggaajia. Ajatuksena oli kehitellä yhteistä toimintaa ja meitä eteläpohjalaisia bloggaajia saman nimen alle.
Ihan käsittämättömän hienoa, että nyt se on vihdoin totta.  En malta odottaa mitä kaikkea mahtavaa saammekaan yhdessä aikaan ja millaisia tempauksia kehittelemme!

SOblogit nimen alta siis löytyy joukko eteläpohjalaisia blogeja.
Saman nimen alta on helppo seurata mitä täällä Etelä-Pohjanmaalla oikein tapahtuu :)

Nimi tulee sanoista South Ostrobothnia eli Etelä-Pohjanmaa.
SOblogeissa mukana olevat blogit tunnistaa blogien sivuilla olevasta logosta. Julkaisemalla blogipostauksia saman nimen alla blogit haluavat kannustaa eteläpohjalaisia seuraamaan ja tutustumaan oman alueensa blogeihin.

Mukana SOblogeissa ovat blogit: Aarteita By KEY, Elämää Sinisalossa, Hannatic, Kanivinossa, Keltainen keinutuoli, Kurpitsavilla, Mari H, Metsolassa, Miia-Rebekka, Niittylän Lapset, Päärynäpuun alla, Suvikukkasia, Taidetekstaamo, Usva ja Villa Bohemian. 

SOblogien postauksia pääsee helpoiten lukemaan facebookin kautta tykkäämällä SOblogeista siellä. SOblogien yhteisblogiin pääset tästä

Viime viikolla GLO Interior järjesti meille ensimmäisen blogi-iltaman liikkeessään Seinäjoella.
Siitä on jo aikaa kun olen kyseisessä putiikissa käynyt ja mistä olenkaan jäänyt paitsi!
Käyn keskustassa ihan liian harvoin!
Ilta oli ihan mahtava. Ihania naisia kaiken ihanan keskellä! Tätä lisää :D


Jotain pientä kivaa tarttui mukaan. Yllä olevaa kynttilänjalkaa ihastelin, mutta kauppaan se oli kyllä jätettävä. Nyt alkaa olla hyllyt ja kaapit ihan täynnä kynttilänjalkoja ja lyhtyjä. Pitää pian hankkia se kirpparipaikka niin saa hakia uusia tilalle ;)


Tämä Rautalanka-kattovalaisin oli ihan mielettömän upea. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!


kiltti kiltti joulupukki...
;)

1 kommentti:

  1. Mahtava juttu!!!! Voi kun tuonne pääsisi ostoksille...

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)