torstai 1. tammikuuta 2015

Itse tehty kalenteri

Niin se 2014 vain mennä humpsahti.
Vuosi oli aika työntäyteinen ja kiireinen. Ikävä kyllä kokonaisuutena viime vuotta miettien, se on se hallitsevin asia. Se tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että olen oppinut hurjasti uutta, niin vapaalla kuin töissäkin, se on hyvä asia! ja ollaanhan me osattu vain ollakin. Sekin on taito mikä pitää opetella. Toivon kuitenkin, että 2015 olisi hieman kiireettömämpi.
Mahtavia kokemuksia on tullut niin itselle kuin koko perheellekin... ja myös niitä vähemmän mahtavia. Tärkeät ihmiset ovat edelleen tärkeitä, elämä maistuisi puulta ilman heitä... ja uusia ihania tuttavuuksiakin on tullut, mahtavaa! Ihana vuosi siis on ollut.
 Jännä nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan...

Vuoden ensimmäinen askartelukin on tehty.
Kaupasta ei oikein löytynyt sellaista vuosikalenteria kun olisin halunnut, joten päätin tehdä sellaisen itse.  Sopivaa kalenteripohjaa oli vain haasteellista löytää. Kävi kyllä mielessä, että otan viivoittimen ja kynän käteen ja teen pohjan itse, mutta sitten löysinkin hyvän pohjan. Uuden lukijan blogista löytyi juuri sopivaan aikaan pohja vuosikalenteriin (*linkki*). Helpotti hommaa huomattavasti!
Vanhasta mapista leikkasin kannen irti ja rei'itin paperit. Jokaiselle kuukaudelle tuli tietysti kuukauteen sopiva taustapaperi. 

Mulla, miehelläni ja tyttärellämme on lisäksi omissa kännyköissä yhteinen kalenteri (omien kalenterien lisäksi) mikä helpottaa huomattavasti meidän arkea. Esimerkiksi, pari viikkoa sitten kävin tekemässä uutta työvuorolistaa ja siinä listaa tehdessä kalenteriin tuli mieheltä uusi merkintä ja ehdin tehdä työvuorot sen huomioiden. Aika kätevää! Seinäkalenterikin on kuitenkin hyvä olla olemassa, itse ainakin muistan menot paremmin kun näen sen keittiön seinällä muistuttamassa tärkeistä menoista... äitinä tulee luonnollisesti oltua paljon keittiössä joten tulee nähtyä merkityt menot monesti päivässä. 

Tänään ollaan oltu aikalailla sisätiloissa kun ulkona on satanut vettä (TAMMIKUU!)
Joulupukki toi isommalle pojalle legoja ja nyt olikin hyvä päivä koota niitä. 
On niitä vain kiva kasata ja pojilla on leikit sujuneet. Siinä missä ennen joulua oli hermo kireällä ja riita syttyi sekunnin murto-osassa, niin on se nyt joulun jälkeen taas ihan päinvastoin.  IHANAA!
Pienempi poika on vähän väliä rikkonut rakennelmia, mutta isoveli onkin ollut hurjan kärsivällinen. Ihan mahtavaa.  ja tähän loppuun vielä kiitos kaikille lukijoilleni viime vuodesta, ihanaa kun olette olleet mukana!
Toivottavasti pysytte matkassa tämänkin vuoden :)

1 kommentti:

  1. Mainio kalenteri! Just Mies valitti, kun ei ole keittiön seinällä perhekalenteria tälle vuodelle, sanoin hankkivani alesra. Vaan jospa tekisinkin itse minäkin...

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)