maanantai 5. tammikuuta 2015

Pakkaspäivän puuhia

Ihana ilma ulkona! 
Eikä me olla päästy siitä nauttimaan juuri yhtään. :( Juniori päätti oksentaa aamulla keittiön lattialle... Se siitä ulkoilupäivästä. Onneksi jäi oksennukset siihen yhteen kertaa (ainakin toistaiseksi...).
Pakkastakin on ollut kyllä sen verran paljon, että ei kauaa olisi ulkona tarjennut ollakaan. 
Koiraa kuitenkin olen ulkoiluttanut useasti päivän aikana, joten vähän sentään olen saanut raitista ilmaa. Pipsakin vain on niin kylmänarka, että eipä siellä kauan olla kerralla. 
 Leivontapäivä siis.

Pipsa on ahkera apukokki ;) kaikki kuvat on hyvin saman sorttisia suttuisia viuhahduksia. Tai sitten nukkuma kuvia ;)  Eläväinen neiti siis, niinkuin kuulukin!
Poikien avustuksella kuitenkin saatiin iso läjä porkkanasämpylöitä tehtyä.
Minä ja juniori saatiin joululahjaksi aivan ihanat essut ihan Namibiasta saakka. 
Namibialla on ihan erityinen paikka meidän sydämessä.
Miehen äiti on asunut Namibiassa kymmenisen vuotta ja liittyy maahan monta muutakin juttua. Itse en ole siellä valitettavasti päässyt vielä koskaan käymään, mutta joskus vielä!
On aivan ihanaa saada meille kotiin "pala" Namibiaa, koska sillä maalla on niin suuri merkitys meidän perheelle.

Pakkaspäivää ollaan vietetty siis lämpimin varpain sisällä.
Tuli takassa, hella kuumana ja töppöset jalassa.  
Näistä hilariushiiritöppösistä ikävä kyllä tykkää myös meidän pieni naskalihammas-Pipsa... mutta aika söpöt vai mitä!?


 Nyt voinkin parkkeerata lukemaan kirjaa. Viime vuonna kaveri houkutteli mut liittymään goodreadsin sivuille. Kätevä sivusto kyllä. Viime vuonna tavoite ylittyi reippaasti ja korotinkin viime vuoden tavoitetta 10:llä kirjalla. Sivuille kirjataab omilla tunnuksilla luetut kirjat ja pisteytetään ne. Siellä voi asettaa itselle tavoitteita ja sivustot suosittelee sinulle kirjoja, joista voisit tykätä luettujen kirjojen ja antamiesi pisteiden perusteella. Pystyt myös seuraamaan mitä kaverisi lukee ja niin edelleen.Oon mä ollut aika kiltti, kun sain näin hienon lyhdynkin joululahjaksi. Taisin vähän kiljaista riemusta kun avasin paketin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi :)