tiistai 21. huhtikuuta 2015

Aurinkoa ja flunssaa

Blogi tuntuu unohtuvan kaiken kiireen keskelle, mutta elossa ollaan.
Viikonloppu meni sairastellessa ja edelleen on vähän hutera olo. Tässä on nyt pienessä ajassa sairastettu niin oksutautia kuin flunssaakin. Onneksi kuitenkin vain minä. Ihme juttu kyllä sinänsä, että muut ovat säästyneet. Toki pelkästään hyvä asiahan se on.

Puutarhahommatkin on jo aloitettu. JEE, multaterapiaa!!
Tänä keväänä onnistuin yllättämään itseni kun kukkapenkistä nousi näitä krookuksia. Olen siis istuttanut sipuleita syksyllä vähän sinne tänne ja lahjakkaasti unohtanut koko jutun :D 
Ei kai niitä kukaan muukaan ole sinne laittanut, kuin minä? Vai tunnustaako joku? Ei nimittäin mitään muistikuvaa koko asiasta... mutta olinpa kivasti onnistunut ilahduttamaan kukkayllätyksellä itseäni :D hyvä minä! 

.... Pitäisi varmaan olla huolissaan kun muisti pätkii tällä ikää näin pahasti???...Kuumia kesäpäiviä varten oli ihan pakko hankkia tämä ihana lasinen juomasäiliö.
Varsinkin meidän keskimmäinen on huono juomaan, mutta kyllä nyt on kummasti juomat maistunut. 
(Yritän siis tässä nyt kovasti tehdä selväksi että tämä ostos oli IHAN PAKKO tehdä... ;) menee kyllä nyt vähän selittelyksi.)

..mutta onhan se nyt söötti ja kun on juhliakin tulossa :D
Näitä muuten löytyy ainakin Clas Ohlsonista. 

Viimeaikoina on ollut vähän pakko hellittää ja rauhoittua parantelemaan flunssaa sohvan pohjalle.  On vain ollut niin ihania aurinkoisia päiviä, että lepääminen on ollut aika vaikea toteuttaa... ihan vähän vain olen möyhinyt kukkapenkkiä ja haravoinut.
Trampoliinikin on ollut jo kovassa käytössä, lapsilla siis ja oppihan meidän juniorikin ajamaan pyörällä ilman apupyöriä. Että tervetuloa kesä!! 


Tänään jaksoin jo tehdä tunnin lenkin koiran kanssa. Kyllä teki hyvää! Pipsastakin on nyt alkanut tulla hyvä lenkkikaveri. Ei tarvitse enää ihan joka ikistä ääntä ja hajua ihmetellä :)1 kommentti:

  1. Tosi kiva tuo juomasäiliö. Just synttäreitä varten varmasti näppärä ja kesällä laittaa ulos, että lapset muistaa käydä juomassa.
    Pipsa on tosi sulonen. Minä täällä koirakuumeessa hiukan kateellisena katselen :D .

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)