sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Maaseudun helmiä

ja heti ennakkoon varoitus, nyt tulee paljon kuvia!

Me SObloggaajat iskimme jälleen. Tällä kertaa päätimme iskeä Alajärvelle, koska osa bloggaajista asuu siellä päin. Tällä kertaa aika moni pääsi mukaan tapaamiseen ja osa oli ihan ekaa kertaa Alajärvellä.

Kävimme tutustumassa ensin sisustus KOKONiin.
Aivan lumoava sisustuskauppa, missä tavaraa oli ihan joka lähtöön. Omistajan, Maikin runsas ja monipuolinen kokemus teki liikkeen lisäksi kyllä vaikutuksen. Huhhuh mikä nainen! Liikkeen takaa siis löytyy todellinen osaaja.

Tässä putiikissa ei voi käydä pikaisesti, minä ainakaan.
Mä sitten rakastan kauppoja (ja koteja), missä voi vielä kymmenettä kierrosta tehdessä löytää jotain uutta, mitä ennemmin ei edes huomannut.

Mutta antaa kuvien puhua puolestaan. Tässä siis vain hyvin hyvin pieni pintaraapaisu...Meille oli myös varattu pientä purtavaa ja kuplivaa. Tarjoilut veivät kyllä kielen mennessään!Toinen kohteemme oli paapo . Mikä ihana väriläiskä keskellä Alajärveä.
Paapon äiti, Anne Nenonen on puolisonsa Antin kanssa luonut lisäksi kaksi nettikauppa; paapo ja nauravat napit.
Liikkeen valikoima oli uskomattoman laaja ja käsillä tekevien todellinen unelma. Ideoita oli joka lähtöön ja Annen intohimo käsitöihin aivan huokui. Voi kumpa liike olisi Seinäjoella, niin ihan taatusti osallistuisin Paapon järjestämään käsityöpiiriin. Annen osaaminen ja mielikuvitus on vertaansa vailla!

Katsokaa nyt näitä!
Ihania himmeleitä pilleistä!ja kuvattavaa olisi ollut vaikka kuinka paljon lisää...

Kannattaa siis todellakin pidemmänkin matkan takaa ajella Alajärvelle.

Mukana menossa oli Maikin ja Annen lisäksi;
Miia-Rebekka
Mirva
Miia
Kirsi
Marika
ja
Hanna

Kiitos naiset aivan ihanasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi :)