torstai 21. toukokuuta 2015

Vuoden paras hankinta -KameraEhkä parasta bloggaamisessa on ollut sen myötä tulleet uudet tuttavuudet. Blogiystävät. Viime aikoina olemme tavanneet melko usein, mikä on antanut aivan uudenlaista virtaa arkeen. Ihania hetkiä uusien kamujen kanssa.

Viime viikolla kävimme tutustumassa Foto-Formaan.
Meille oli järjestetty pikku purtavaa (ja juotavaa) takahuoneeseen ja Marika oli taiteillut meitä varten herkullisen menun näytille.Ruuan lisäksi saimme Foto-Forman toiminnasta esittelyn ja jokainen sai apua omiin kamera ongelmiin. 

Foto-Forman palvelu on ihan ensiluokkaista. Valikoima on laaja ja tuotteet löytyy myös verkkokaupasta. Liikkeessä ei kuitenkaan vain myydä tavaraa vaan sieltä saa apua ihan käyttöongelmienkin kanssa. 

Parasta oli mielestäni kuitenkin se, että vanhan kameran voi antaa vaihdossa. Ei siis tarvitse tuskailla vanhan kameran myynnin suhteen. 
Itselläni on nimittäin ollut uuden kameran hankinta mielessä jo jonkin aikaa, mutta vanhan myyminen on hieman ahdistanut.
Vaan eipä ahdista enää..
Vanha järjestelmäkamera meni vaihdossa ja Foto-Formassa huolehditaan putsaus, huolto ja myynti eteenpäin. Säästyin siis itse aika monelta vaivalta. Nyt ei olisi riittänyt aika kaikkeen myymiseen liittyvään "tuskaan". 

ja nyt mulla on ihan upo uusi näppärä järkkäri, joka mahtuu käsilaukkuun. JEE!

Olympus PEN  E-PL7On sitten nätti ja kätevä.


Tässä hieman testailin kameran ominaisuuksia. Kuvatilaa pystyy kätevästi vaihtamaan jo ennen kuvan ottamista. Erilaisia ominaisuuksia on hurjasti, kun vain oppisi niitä kaikkia vielä käyttämään.
Tässä hieman harjoituskuvia.

Mä oon niin rakastunut tähän kameraan. Ihan huippu! ja nyt saan otettua myös videokuvaa ja yllättävän laadukasta sellaista. Edellisessä kamerassa ei videokuvaa pystynyt ottamaan ollenkaan.
Harmittavan usein jäi vanha kamera kotiin ison kokonsa takia.
Tämä tulee varmasti olemaan useammin mukana, kun ei vie käsilaukusta niin valtavasti tilaa. 
Käyttö kyllä vaatii vielä harjoitelua, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa :)


6 kommenttia:

 1. Ai että, oon vähän kateellinen tuosta pienestä koosta ja uusista ominaisuuksista myös. Pitäisköhän tehdä sama tempaus?? :-)

  VastaaPoista
 2. Hieno!!! Mikä tuossa on objektiivi? Lisäksi? Uutta kameraa minäkin saalistan...vaikeaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on toistaiseksi vain tuo objektiivi mikä näkyy kuvassa. Toistaiseksi se saa riittää, mutta haaveena olisi saada pari lisää..

   Poista
 3. PS: kiitos tekstauksieni maininnasta :) oli ilo kalligrafioida SoBloggareille! Kerrankin yleisö, joka osaa arvostaa pieniä yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 4. Toi näyttää kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)