sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Keppihevosia

Esikoinen rakastaa hevosia yli kaiken ja meillä on ollutkin pitkään jo pystyssä keppihevostalli lievittämässä suurinta tuskaa. Omaa oikeaa hevosta kun ei ole.  
Tallia on hoidettu ja puunattu jo pitkään. Keppihevosia ei tunnu olevan liikaa ja niitä kinutaan kokoajan lisää. 
Neiti on itsekin jokusen kertaa tehnyt niitä pienin avuin ystävien kanssa. Niitä onkin ollut kiva tehdä lasten kanssa, kun osaavat itse tehdä niin paljon. Ei siinä paljon äidin apua ole tarvinnut. 

Nyt tyttö on reissussa mummin ja paapan kanssa ja eilen illalla iski inspiraatio. Pihallakin satoi, joten kaivoin hyvillä mielin ompelukoneen esiin. Jämäkankaat ja jämälangat saivat kyytiä ja parissa tunnissa oli kaksi keppihevosta valmiina. 
Toivottavasti tyttö tykkää yllätyksestä :)


Ohjeet on omasta päästä, vapaalla kädellä siis mentiin. Onneksi tälläsissä töissä ei haittaa, että kaikki on vähän sinnepäin...
Tässä muuten näkyy meidän (mun) uusi keittiönpöytäkin vähän paremmin.
Tästä toisesta hepasta tuli aika pullukka. Sitä täytyy ehkä vielä hieman pienentää.Kangasvaihtoehdot oli hieman rajallisia, joten kovin "luonnollisen" näköisiä näistä ei nyt tullut.
Toivottavasti tytölle silti kelpaa. 
Tämän kukallisen voin kyllä pitää itsekin ;)
Siitä tuli kyllä kivempi kuin uskoinkaan. Kun mennään överin puolelle, niin mennään sitten oikein kunnolla.. isot korvat ja jättiharja, jossa on lankaa ja harsokangasta sekaisin. Tässä vielä kuvia hevostallista jonne nämäkin toivottavasti kelpuutetaan.
Tyttö ystäviensä kanssa on tehnyt tallin eteen paljon töitä ja vain mielikuvitus on ollut rajana. Ihailtavaa katseltavaa, ihan mahtavia juttuja ovat talliin keksineet!


Osa hevosista on siis ystävien. Onneksi!  ;) 
Karsinatkin piti hevosille tehdä leikkimökkiin ja huomatkaa mm. hedelmäpussien uusiokäyttö!

Mikähän mahtaa olla arvontavoitto??Isän iloksi meillä on piha täynnä esteitä. Voitte kuvitella kuinka kivaa on leikata nurmikkoa :D


Sellaista tällä kertaa, nyt tämä äiti laittaa kimpsut ja kampsut kasaan ja lähtee ystävän luokse yökylään :)

7 kommenttia:

 1. Wau, sielläpä on hevosrotuja laidasta laitaan!

  VastaaPoista
 2. Ihana se kukallinen!
  Voi tota intoo :)

  VastaaPoista
 3. Miksei me Sari keksitty näitä juttuja silloin aikoinaan??!! Eikö keppihevoset ollu oikein IN silloin..??
  Näyttää niin kivalta että voisin vaikka vään leikkiä ens kerralla kun tullaan käymään ;)
  Terv. Emili

  VastaaPoista
 4. Suloisia! Ihana nähädä että keppihevoset tekee paluun! :)

  VastaaPoista
 5. Oi oi oi! Tuo värikäs keppari on aivan ihaaaa(haa)na. Mäkin halua oman kauniin kepparin!!!!! Tosi asianmukaiset ammattilaisten tilat teillä muutenkin hevosilla :)

  VastaaPoista
 6. yli hieno. pystyisiko sulta tilata tommosen kukallisen hevosen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ollaan pian taas pystyttämässä keppiheppa"ompelu-kerhoa", joten eiköhän tuo onnistu :) En ole tokikaan ihan varma onko kukallista kangasta enää ihan tarpeeksi jäljellä, mutta saako käyttää jotain saman tyylistä?

   Poista

Kiitos viestistäsi :)