keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Murusia kesäkuulta

Kesäloma on vasta kaukana tulevaisuudessa, joten bloggailullekaan ei ole jäänyt aikaa. On tämä kesä vain ihanaa aikaa kun näkee ihmisiäkin paljon enemmän ja kaikenlaista kivaa puhaa on vaikka kuinka. 

Käsitöitä on tullut jonkinverran tehtyä.
Tämä "rantakassi" valmistui tytölle vihdoin. Ihan suunnitelmanlaista siitä ei tullut, mutta jotain sinnepäin. Ainakin hieman viisastuin tätä tehdessä jos ei muuta.


Kassin lisäksi jotain muutakin on valmistunut. Ikinä ei ole tullut mieleenkään kutoa villasukkia kesällä, mutta nyt tuli sekin koettua. Pakkohan sitä oli tarttua puikkoihin ja tehdä kesävillasukat. 
Kudoin sukat ihanasta ohuesta langasta lämmittämään kesäiltoina varpaita. Tarpeeseen ovat tulleet vielä viime viikkoon saakka. 


Aamulenkille on tehnyt monta kertaa mieli laittaa myös villasukat jalkaan. 
Alla oleva kuva on kesäkuulta, näyttää ihan syksyltä!


Juhannus tuli vietettyä ystävien kanssa. Aika monta aikuista ja vielä enemmän lapsia kokoontui meille viettämään keskikesän juhlaa. Ihanaa saada talo täyteen väkeä ja yökyläläisiä. Saatiin "rauhassa" herkutella ja paljuilla. Lapset pitivät huolen että touhua riitti. Oli kyllä niin kiva juhannus! Toivottavasti saadaan taas pian nähdä koko porukalla. 


(Liinan ja nämä kipot + salaattiottimet löysin Indiskasta. Mä niin rakastan tuota liinaa ja tuota kätevää puukantista salaattikippoa!)Kokkailustakaan ei tarvinnut  huolehtia kokonaan itse, vaan ystävät tulivat herkkukassit notkuen juhannuksen viettoon. Meidän pienin juhannusvieras on tässä :)


Melkein samalla porukalla, mutta vain naisten kesken mentiin sitten seuraavana viikonloppuna Provinssiin.
Ai, että oli mukavaa! Ei haitannut sitten pätkääkään että vähän satoi. Sitä tuskin edes huomasi.
(kun oli ne villasukat jalassa)

Siinäpä nyt muutama murunen kesäkuulta. Huonosti olen kuvaillut. Olen vain nauttinut hetkestä..Tälle boncholle (tein usva-langasta parisen vuotta sitten) voisi olla jatkossa vähän vähemmän käyttöä...ja pakko tunnustaa vielä loppuun että minäkin olen sortunut näihin aikuisten värityskuviin, ihan niinkuin moni muukin. Aurinkoista kesän jatkoa kaikille. Katsotaan koska sitä taas saa aikaiseksi kirjoitella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi :)