maanantai 14. syyskuuta 2015

Lapuan kankurit

Eilen oli minun "blogi-aikakauteni" yksi huikeimmista päivistä.
Me SObloggaajat pääsimme tutustumaan Lapuan kankureiden uusiin tiloihin, uuteen syysmallistoon ja juhlistamaan yhdessä upean SADW 2015 päättymistä. 

Nyt on kyllä vaikeuksia pukea sanoiksi eilistä.
Kaikki oli vain niin.. IHANAA!

Olen aina arvostanut suomalaisia tuotteita ja Lapuan kankurit edustaa juuri sitä, miten itse näen Suomen. He ovat osanneet vangita tuotteisiinsa sitä perinteistä suomalaisuutta.
Tässä on helmi keskellä etelä-pohjanmaata!
Nämä esittelyvideotkin lumosivat minut täysin! Harmi kun youtubessa ei ole heidän uutta savusauna videota.


Jaana ja Esko ottivat meidät sydämmellisesti vastaan ja kertoivat perheyrityksensä toiminnasta ja tuotteista.Paikalla oli myös kaksi vierailijaa Etelä-koreasta. He toimivat Lapuan kankureiden jälleenmyyjinä ja myyvät tuotteita Things we love -nimisessä nettikaupassa. Lapuan kankurit ja Heinin tuotokset ovat kovassa nousussa mm. Etelä-koreassa ja Japanissa.Lisäksi paikalla oli siis myös Heini Riitahuhta esittelemässä upeaa uutta RUUT-mallistoaan.
Siinä on nainen joka on luonut niin paljon kaunista, että jäin miettimään mitä kaikkea hän vielä saakaan aikaan..Tässä Heinin tuotoksia.Tätä Ruut peittoa voi käyttää myös pöytäliinana (tai toisinpäin).
Harmi kun on pöytäliinana liian kapea meidän ruokapöytään, mutta jäin haikailemaan kaitaliinan perään.Tässä vielä muutamia kuvia upeista tuotteista.

Tämä metsänvihreä väri oli aivan upea.


Tämän pyyhepinon olisin voinut kotiuttaa heti ;)
Noita isoja pyyhkeitä täytyy saada!

Mun suosikki tuotteeksi nousi heti Aino-torkkupeitot ja nimenomaan tämä toinen oikealta.
(Rakas joulupukki....;))Meitä varten oli myös laitettu pöytä koreaksi.
Pöytäliinoina oli käytetty USVA-nimistä sarjaa. Tästä sarjasta löytyy monta eri sävyä, keltainen tai harmaa täytyy jo nimenkin takia joskus hankkia ;)


Simpsiönkullas oli loihtinut meille aivan mielettömän hyvät tarjoilut.
Oli mahtavaa istua pitkän pöydän ääressä ihanien ihmisten ympäröimänä, hyvästä ruuasta nauttien ja elävän musiikin soidessa taustalla. Ihan täydellistä!Hetkeen en ole saanut niin mainiota ruokaa!
Avokado-katkarapusalaatti, poro-rullat, lohi, sienet yms. veivät todellakin kielen mennessään. (Olen jo googlettanut avokado-katkarapusalaatin ohjeita...)
Jälkiruoka oli myös taivaallista!Ruuan jälkeen pääsimme vielä tutustumaan Tommi Toijan upeaan taidenäyttelyyn.ja tottakai me myös vähän shoppailtiin ;)
Kyllähän sitä muuttomyyntietuja piti käyttää hyödyksi!
Tämä värimaailma on kyllä ihan kuin mulle tehty...

Tässähän ne "mun pyyhkeet" nyt roikkuu ;)Kotiin lähti tällä erää muutama uusi keittiöpyyhe, mutta niitä kylpypyyhkeitä ja se torkkupeitto on kyllä vielä saatava... ainakin!Kiitos vielä teille kaikille jotka teitte tästä päivästä niin mahtavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi :)