torstai 29. lokakuuta 2015

Halloween ja pari nopeaa ohjetta noita-asuun

Meillä ei olla erityisemmin juhlittu koskaan halloweenia, mutta lapset, varsinkin tämä nuorin 4-vuotias, ovat hirmuisen innostuneita halloweenista. 
Meilläkin on siis nyt muutama kurpitsa lyhty. Jotain jännää syötävää pitäisi myös viikonlopuksi keksiä lasten iloksi. Itse sain viime tingassa järkättyä työvuoroja siten, että pääsenkin osallistumaan halloween-kutsuille. Tuli pieni "apuamullaeioomitäänpäällepantavaa"-paniikki, mutta sain kuitenkin jotain kehiteltyä aikaan. Helppoahan se olisi ollut hakea vain jotain valmista naamiaisasua kaupasta, mutta jotenkin vain vierastan niitä... mielummin jotain itse tehtyä vaikka sitten pieleen menisikin. 

Päätin siis tylsästi pukeutua noidaksi ja kehittelin tyttären rikkinäisestä hiuspannasta ja rautalangasta itselleni hämähäkinseitti-tiaran. 


Maalasin koko homman vielä vesiväreillä mustaksi.


Tässä lopputulos :D Hih, ei nyt mikään komistus, mutta saa kelvata!


Vaatetus oli myös ongelma, mutta laitan vain mustat vaatteet alle, raitasukat ja päälle tämä itse tehty tutu. Resorin (paksukuminauha käy myös hyvin) ympäri kiepsautin vain tyllin-, jätesäkin- ja kangassuikaleita. Tässä "tutussa" on osa suikaleista maahan asti, osa ihan lyhyitä. Pitkällä, hoikalla naisella näyttävä näky,  itse en ole kumpaakaan, mutta noidanhan onkin tarkoitus olla pelottava ;)Lopuksi vielä virkkasin valkoisesta villalangasta hämähäkin verkon jonka aion laittaa hartioille. 
Meikkailla en taida ehtiä, mutta sisu-aski pitää käydä ostamassa niin saa imeskellyillä pastilleilla mustat hampaat ;)Sellainen nopea asun väsääminen, toivottavasti tästä olisi hyötyä jollekin, joka tuskailee "asuttomuuden" kanssa. Hauskaa HALLOWEENIA!

2 kommenttia:

  1. No kiitti tosta noita tutu ideasta :D mulla on vaan noidan hattu ja en oo ees jaksanu miettiä muuta asua. Lapsille kuitenkin tärkeetä että äitikin osallistuu :) tommoseen varmasti löytyy jotkut värkit.

    VastaaPoista
  2. Kiva asuidea! Itte olin monena vuonna noita..noidan hattu päälle ja omat vaatteet :D :D Tänä vuonna jää isommat juhlinnat väliin...töissä naamiaiset ja siellä oon vähemmän pelottava Täti Kärpässieni :D Kotona tyttö serkkujen kanssa varmaan pukeutuu ja jotain pientä laitellaan muttei varsinaisia Halloween-hulinoita.
    Mukavaa Halloweenia! :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)