sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween tapaaminen

Ihana, iloinen ja lämmin Marika Kurpitsa villasta kutsui meitä SObloggaajia luokseen eilen Halloweenin kunniaksi. Oli ilo ja kunnia päästä ihastelemaan Marikan kotia ja työpajaa oikein paikan päältä.  

Juteltiin, askarreltiin, naurettiin, jaettiin kokemuksia bloggaamisesta, herkuteltiin, ihasteltiin, räpsittiin kuvia... ihanaa yhdessäoloa samanhenkisten ihmisten kanssa. Aika kului kuin siivillä. Koska taas nähdään?? :)

Aloitimme illan työpajassa siveltimen teolla Marikan ohjeistuksella ja harjoittelimme myös sen käyttöä. Ihan uusi juttu minulle, tulee varmasti hyödynnettyä tätä tekniikkaa joskus.


 Marikan koti oli niin viimeisen päälle laitettu halloweenia varten ja ihania yksityiskohtia oli vaikka kuinka paljon. Mihin tahansa silmät siirsi, aina löytyi jotain uutta ihasteltavaa, vaikka samaa paikkaa olisikin ihastellut jo useasti. Kuvia tuli räpsittyä paljon, tässä muutama teillekin ihasteltavaksi. 


Ruokapöytä oli katettu meitä varten upeasti!


Sisältä löytyi myös halloween-kuusi. 


Marika oli nähnyt todella vaivaa meidän vuoksi. Kiitos vielä kun avasit ovet meille :)


Silmänruokaa oli myös tarjoilupöydässä. Vatsa tuli täyteen ihanista herkuista.
Myös WC oli saanut omat koristeensa.


Tämä valokyltti oli yksi mun lemppareista.


Samoin tämä kummitus. Aivan ihana!


Tekisi mieli laittaa vaikka kuinka paljon vielä kuvia, mutta lisää löydät SOblogien fb-sivuilta muiden bloggaajien näkökulmasta. 

Mukavaa sunnuntai-päivää kaikille.4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja upeita koristeluita! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä, kun pääsit tulemaan. Itse muistelen tätä iltaa vielä potkän aikaa ❤️ Olihan meillä kerrankin melki 20 noitaa saman katon alla 😀

    VastaaPoista
  3. Olisimpa päässyt mukaan! Hurjan kivoilta juhlilta vaikuttaa:)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)