maanantai 2. marraskuuta 2015

Kriisi? ja pala blogin historiaa

Tiedättekö, joskus tulee sellainen tunne, ettei saa oikein mitään tehtyä. Ajatuksia on vaikka kuinka, mutta ne jää ikäänkuin puolitiehen päässä. Tekisi mieli luoda jos jotakin, mutta kaikki ajatukset on päässä ihan solmussa. Ahdistaa kun ei osaa tarttua yhteenkään ideaan ja viedä sitä loppuun asti.
Sitten hiipii ajatuksiin kuin varkain, että mä en osaa mitään ja mun blogi on ihan tyhmä.. Onko mulla oikeasti enää mitään annettavaa tänne?
AARGH! Ärsyttävää!

Tekisi mieli tyhjätä talo kokonaan ja laittaa kaikki pinnat uusiksi, mutta mitäs sen jälkeen? Tekisi mieli aloittaa bloggailukin alusta. Lopettaa tämä ja aloittaa puhtaalta pöydältä uudella blogilla. Kerran olen sen tehnyt, enkä siihen urakkaan kyllä kovin herkästi enää lähde. 

Selailin tuossa luomisen tuskaa potiessani blogia taaksepäin. Aloitin tämän nykyisen blogini kohta neljä vuotta sitten. Yllätyin selaillessa sivuja taaksepäin, että kuinka paljon sitä onkaan vain tullut tehtyä ja kokeiltua erilaisia asioita. ja kuinka paljon blogi on muuttunut matkan varrella..

Teki ihan hyvää vähän palailla taaksepäin ja huomata että kyllä sitä on jotain joskus saanut aikaiseksikin. 

Nappasin blogin alkuajoilta muutaman vanhan kuvan tähän. Osaa näistä en edes muistanut tehneeni. 

Vihkojen kannet tein joskus lahjaksi. Pitääkin joskus kokeilla tehdä näitä uudelleen kuvallisten ohjeiden kanssa. 


Nämä robotit tein joskus vanhoista farkuista. Vielä ovat ehjänä säilyneet, vaikka ovatkin joutuneet usein rajuihin leikkeihin :)


Pannumyssy on edelleen kovassa käytössä. Tuskin enää jaksaisin nähdä pannumyssyn takia noin paljon vaivaa..


Mahtaakohan tämä rusetti olla enää tallessa. Tytön päässä sitä ei ainakaan ole enää pitkään aikaan näkynyt ;)


Tonttulakit on kuitenkin visusti tallessa. Näistä tykkään edelleen ja niin tykkää lapsetkin.


Taikataikina-kylän tekeminen oli kiva projekti. Näitä teen vielä joskus lisää. Talot pääsevät usein esille joko koristeeksi tai lasten leikkeihin. Mikä kumma mua näissä pikku mökeissä viehättää? Kaikki talo-lyhdyt ja -esineet on vain niin ihania.  


Picnic-peittojen tekeminen oli joskus hyvä idea. Näitä on tullut käytettyä ja paljon! Lisäksi nämä oli helppo tehdä. Verhot saivat paljon hyödyllisemmän "elämän". Verhoina olisivat unohtuneet kaappiin. 


Nukketeatterin olinkin jo kokonaan unohtanut tehneeni. Mahtaisikohan poikia enää kiinnostaa? Tyttöä ei nyt ainakaan. Täytyy kaivaa esiin ja kokeilla josko lapset innostuisivat. 

Joskus pieni aikamatka taaksepäin tekee hyvää. Toivotaan että saan tämän myötä taas ajatukset kasaan...

5 kommenttia:

 1. Olet tehnyt vaikka ja mitä! Tonttulakki on aivan mahtava <3
  Minulla on "kaikki uusiksi" -fiilis välillä kotona. Koti kuluu vilkkaiden poikalasten touhuissa ja aktiivisessa kotielämässä. Onneksi tuli nämä syksyn pimeät. Ei näe niin selvästi ihan kaikkea sitä mikä vaatisi uudistusta ;).

  VastaaPoista
 2. Olethan tehny vaikka mitä :) taitava sinä :) itsellä on ollut nyt tuollaisia ajatuksia, luulet et johtuu ajanpuutteesta, siis vapaa-ajan. Itse ompelin joskus paljon, voisi olla aika elvyttää taito joskus. Monernvuoteen en mitään ole tehnyt alusta asti. Korjaillu kyllä :) pikkutalot viehättää niin et taidan taikinasta tehdä. Vaikka syönti kelpoisesta kokeilis ensin. Oikein ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia aikaansaannoksia olet tehnyt vuosien varrella. Noi vihkotaskut tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
 4. No sitähän on tullut tehtyä vaikka ja mitä! Noi robotit on kyllä helluusia. Iskeehän tuo olo toisinaan että oma blogi on ihan tyhmä ja sitten pitäisi vielä siinä mielentilassa saada potkaista jotain elotonta tai edes hyppiä tovi tasajalkaa :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)