keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Muubs, sun muuta ihanaa

Mulla ja voin väittää että muutamalla muullakin oli eilen huippu ilta.
Meidät SObloggaajat oli nimittäin kutsuttu vierailemaan Mäkelä & Roos:lla. Paikalle oli kutsuttu myös HR-livingin edustaja sekä magneettikoru-esittelijä.
Heti ensimmäisenä kun astuin sisään, suusta pääsi syvä huokaus ja "iiihana, mä haluuun!"-hihkaisu.
ja kohta näette miksi...


Ensinnäkin, tämä keinutuoli...
Ihan kutsui syliin ja keinun nimeksi paljastuikin osuvasti "Syli". 


Nina Mäkelä (alla olevassa kuvassa) on tämän keinun suunnitellut ja keinut valmistetaan Jurvassa. Mahtavaa! Ensimmäisenä silmissä näin keinun omassa kodissa valkoisena, jossa pallot ovat vaalean puun sävyssä tai vaihtoehtoisesti joka toinen valkoinen ja joka toinen puun värisenä. 


Nina esitteli meille Suomeen juuri saapuneen MUUBSin. Muubsin tuotteita ei saa tällähetkellä Suomessa mistään muualta, kuin Mäkelä & Roos:lta
ja mä niin haluaisin nämä kaikki! 


Ihastuin näiden astioiden värimaailmaan ja luonnon läheisyyteen.
Itse tykkään lisäksi esineiden yksilöllisyydestä, siitä että jokainen on erilainen ja ne virheet on osa sitä kauneutta. Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Ihan niinkuin käsitöissäkin tulee virheitä, mutta ne kuuluvat siihen ja tekevät siitä vain persoonallisemman.  Muubsin tuotteista tulee sama fiilis. Esimerkiksi Muubsin puiset vadit ja lautaset ovat jokainen erilaisia ja rosoiset reunat tekivät niistä erityiset. Ihan mun juttu! :)


Tämä betonipöytä on myös aivan mieletön. Itseasiassa kesällä näitä katselinkin sillä silmällä, kun etsin meille uutta ruokapöytää. Omalla kohdalla hinta oli vain sen hetkiseen tilanteeseen aivan liian korkea. Pöytä on kyllä varmasti hintansa arvoinen kestävyydellään ja onhan se nyt aivan mielettömän upea! Tykkään ihan mielettömästi, värikin olisi just eikä melkein (mulle)meille sopiva!Nämä lamput myös kovasti houkuttelivat..


Samoin nämä kumista  ja puusta valmistetut vadit yms.


HR-livingin edustaja kertoi myös heidän toiminnastaan ja oli tuonut näytille muutamia heiltä saatavia tuotteitaan. Hämmästyin, kun kävin heidän sivuillaan, miten laaja valikoima heillä on (ja iso plussa hyvistä, selkeistä nettisivuista). 


Tässä muuten heiltä oiva lahjaidea, nämä ovat siis vaahtosammuttimia. Myönnän, että itse luulin näitä ensin viinipulloiksi ;)


Alla olevassa kuvan kynttilänjalat ovat Freemoverin ja
saatavilla HR-livingistä. Kuvassa näkyy lisäksi myös Henna Mantereen suunnittelema ja tekemä lampunvarjostin joka on tehty sulatetusta muovista.


Näitä kuppeja olen jo aikaisemminkin ihastellut netissä ja ovat mun ostoslistalla (monen muun kanssa). Tykkään tästä ajatuksesta, että kaikki ovat erilaisia ja sopivat kuitenkin kaikki kaikkien kanssa. Ihastuin erityisesti noihin syksyisiin sieni- ja lehtikuppeihin, mutta myös musta, harmaa ja sinisen sävyiset olivat kauniita. No joo, oikeastaan tykkäsin ihan jokaisesta :)


Eikö olekin ihania!?


 Lisäksi meille myös esiteltiin ihania magneettikoruja yms. Itse olen huono käyttämään koruja, mutta valikoimasta löytyy myös magneetti- kengänpohjallisia ynnä muuta kätevää.


Ihasteltavaa olis siis monen laista ja juttua riitti! Sain taas paljon uusia ideoita ja ajatuksia.. nämä blogi-tapaamiset on sitten hurjan inspiroivia. 
Ilta oli siis taas kaikin puolin antoisa, myös "makunystyröille" :D
Kotiin viemisiäkin tuli pussillinen.

Tässäpä on se syy siihen ensimmäiseen "iihana, mä haluun!!"-hihkaisuun...
Tämä Muubsin ihana talo-kynttilänjalka on vain niin kaunis! ja nyt yksi niistä on MUN! :)


ja muutama muukin ihana aarre kotiutui :)


Kiitos vielä  Mäkelä & Roos, HR-living, Magneettihuoneen Pauliina ja Home white Home-blogin Jemina, upean illan toteuttamisesta.

1 kommentti:

Kiitos viestistäsi :)