keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Nuorten tyttöjen hemmottelupäivä

Esikoiseni täytti juuri hurjat 11-vuotta ja jo viimevuonna sovittiin, että enää ei pidetä perinteisiä kaverisynttäreitä kakkuineen päivineen. Päätettiin, että keksitään jotain muuta kivaa parin kaverin kanssa. Monenmoista ideaa kävi mielessä kunnes lopulta välähti...
Soitin samantien Florentiaan ja kysäisin olisikohan heillä tarjota nuorille naisen aluille sopivia juttuja ja onnistuuko 4-5 tytön "hoidot" yhtäaikaa... 
ja onnistuihan se. 


Neljä tyttöä sai hienot pikakampaukset ja kauniit geelikynnet.

Geelikynsien laittaminen taisi tyttöjä hieman jännittää, mutta Suvin käsittelyssä jännitys kaikkosi hyvin äkkiä. Kaikki tytöt saivat hienot lettikampaukset Susannan käsissä ja itsekin sain samalla hyviä vinkkejä :)Välillä piti vähän odotella omaa vuoroa, mutta se ei tyttöjä haitannut. Päinvastoin. Juttua ja ihmeteltävää riitti. Olihan tämä kynsihoito jokaiselle ensimmäinen..Aikaa liikkeessä meni alle kaksi tuntia, mutta se tuntui paljon lyhyemmältä. 
Itsekin taidan laitattaa geelikynnet kun loma alkaa...

Florentia sijaitsee kätevästi Tori-keskuksessa, joten kävimme hoitojen jälkeen Arnoldsissa herkuttelemassa ja hieman silmäshoppailemassa.

Ulkonakin oli kotiinpäin lähtiessä hieno ilma, joten otettiin vielä vähän yhteiskuvia muistoksi.
On nämä neidit kyllä niin huippu ihania.
Tänä vuonna sain vielä olla mukana, (ehkä vain kukkaron takia) toivottavasti huolivat mukaan jatkossakin.
maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kyllä se kesä sieltä vielä tulee

Vähän meinaa latistaa kun katsoo säätiedotuksia, hitaasti lähtee kesä käyntiin tänä vuonna. Josko ne helteet sitten sattuu sinne oman loman kohdalle... elokuulle.
Puutarha kuitenkin alkaa pikku hiljaa heräillä. Kukkapenkistä on jo kivasti noussut vihreää vartta ja jotain jo kukkiikin. Juuri äsken kävin hakemassa pihalta tuulelta turvaan tavaroita ja huomasin että kirsikkapuu on jo kukassa. Eilen kukat olivat vielä ihan nupulla.  Toivottavasti tuuli ei vie kukkia ennenkuin kukat ehtii kunnolla edes kukkia...
ja mun pioni parka vain kutistuu.. mitähän mä sille keksisin että jaksaisi kasvaa.

Tyttö onneksi ilahdutti tuomalla kimpun ihania kukkia. 
Ihanat hempeät värit. Pitkästä aikaa ostin puutarhaan orvokkeja. Niitä ei ole moneen vuoteen meillä ollutkaan. 
ja veli toi ystävällisesti Ikeasta näitä kivoja ulkovaloja. Yhden ison päärynän ja kaksi pientä. Pieniä pitää ehdottomasti hakea lisää. Terassi sai kivasti uutta ilmettä. 


Näitä pikkuisia pitäisi ripustaa myös meidän  pikkupuihin. Sopisi niihin tosi hyvin, mutta sopii myös tähän itse tekemään terassin "mobileen". 


Terassin tuoksuista huolehtii tänä kesänä laventeli.Kivikolla jo kukkii aika moni kukka. Taidan tänä kesänä heittää pari havikasvia menemään ja hankin näitä kukkivia lisää...

Kivan tunnelman nämä ulkovalot tuovat pimeällä. Mitenköhän tämän ison päärynän vain saisi "ankkuroitua" ettei tuuli sitä vie mennessään.. on nimittäin aika kevyt.  Nämä valot taitaa soveltua parhaiten lasitetulle tarassille tai parvekkeelle.
..mutta tykkään näistä niin paljon, että jaksan kyllä kuljettaa nämä tuulisena päivänä sisälle turvaan.