sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Keppihevosia

Esikoinen rakastaa hevosia yli kaiken ja meillä on ollutkin pitkään jo pystyssä keppihevostalli lievittämässä suurinta tuskaa. Omaa oikeaa hevosta kun ei ole.  
Tallia on hoidettu ja puunattu jo pitkään. Keppihevosia ei tunnu olevan liikaa ja niitä kinutaan kokoajan lisää. 
Neiti on itsekin jokusen kertaa tehnyt niitä pienin avuin ystävien kanssa. Niitä onkin ollut kiva tehdä lasten kanssa, kun osaavat itse tehdä niin paljon. Ei siinä paljon äidin apua ole tarvinnut. 

Nyt tyttö on reissussa mummin ja paapan kanssa ja eilen illalla iski inspiraatio. Pihallakin satoi, joten kaivoin hyvillä mielin ompelukoneen esiin. Jämäkankaat ja jämälangat saivat kyytiä ja parissa tunnissa oli kaksi keppihevosta valmiina. 
Toivottavasti tyttö tykkää yllätyksestä :)


Ohjeet on omasta päästä, vapaalla kädellä siis mentiin. Onneksi tälläsissä töissä ei haittaa, että kaikki on vähän sinnepäin...
Tässä muuten näkyy meidän (mun) uusi keittiönpöytäkin vähän paremmin.
Tästä toisesta hepasta tuli aika pullukka. Sitä täytyy ehkä vielä hieman pienentää.Kangasvaihtoehdot oli hieman rajallisia, joten kovin "luonnollisen" näköisiä näistä ei nyt tullut.
Toivottavasti tytölle silti kelpaa. 
Tämän kukallisen voin kyllä pitää itsekin ;)
Siitä tuli kyllä kivempi kuin uskoinkaan. Kun mennään överin puolelle, niin mennään sitten oikein kunnolla.. isot korvat ja jättiharja, jossa on lankaa ja harsokangasta sekaisin. Tässä vielä kuvia hevostallista jonne nämäkin toivottavasti kelpuutetaan.
Tyttö ystäviensä kanssa on tehnyt tallin eteen paljon töitä ja vain mielikuvitus on ollut rajana. Ihailtavaa katseltavaa, ihan mahtavia juttuja ovat talliin keksineet!


Osa hevosista on siis ystävien. Onneksi!  ;) 
Karsinatkin piti hevosille tehdä leikkimökkiin ja huomatkaa mm. hedelmäpussien uusiokäyttö!

Mikähän mahtaa olla arvontavoitto??Isän iloksi meillä on piha täynnä esteitä. Voitte kuvitella kuinka kivaa on leikata nurmikkoa :D


Sellaista tällä kertaa, nyt tämä äiti laittaa kimpsut ja kampsut kasaan ja lähtee ystävän luokse yökylään :)

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Hetkiä

No nyt oli hyvä tuuri! Ne ainoat lämpöiset päivät heinäkuun alussa tuli vietettyä vapailla. Ekaa kertaa koko kesänä pääsin oikein yöksi asti vanhempien luokse maalle. Mikäs sen parempi paikka nauttia kesästä, kuin vanhempieni luoma kesäparatiisi?
Uitu on, saunottu ja herkuteltu...Ihanaa kun sai heti aamun aloittaa syömällä ulkona. 
(näitä päiviä on ollut harmillisen vähän)
Tämä se on elämää!
Koiratkin sai peuhata vapaasti. Hyvin tulevat toimeen kaksi amstaffia, kolme bishon frisetä, yksi parsoni ja yksi frise/havanna mix keskenään. Tällä kertaa vain tämä meidän mix vanhus jäi kotiin isännän kanssa, kun autoilu ei kuulu meidän vanhuksen lemppari hommiin.


Vanhempien pihassa riittää kivoja yksityiskohtia....ja nämä yksityiskohdat vasta ihania onkin. Ihana pikku muru nauttimassa makkaraa uima-altaan reunalla :)


Lapsille löytyy oma heppakin pihasta ;) aika kuluu mukavasti heppapuuhissa!


Viiden lapsen ja kolmen koiran kanssa lenkkeilyäkin on testattu. Jännittävää oli! :DPuutarha on kukkinut myös kivasti, vaikkakin viiveellä. 
Mun ihanat Pionit vain pienenee joka vuosi :( mä en kestä!
Pitänee kokeilla siirtää sen paikkaa :(
Mutta muutama kukka sentään meitä ilahdutti! 
ja onneksi äiti toi lisää kukkamaljakkoon. Omista ei maljakkoon asti riittänyt.Herkuttelemassakin ollaan käyty mm. Kauhajoella Valkoisessa puussa. Kannattaa ehdottomasti käydä jos sattuu kulkemaan Kauhajoen suunnalla.
Telttailtukin on, missä kokoonpanossa milloinkin. Minäkin nukuin siellä yhden yön, monen vuoden tauon jälkeen.


ja huvipuistossakin on käyty. Powerparkin junkkerikin on nyt sitten koettu. Mun maha kestää aika hyvin pyörittelyä kuin pyörittelyä, mutta oli se junkkeri vain aika hurja! Mieluummin menen kuitenkin junkkeriin kuin vapaapudotukseen!


Kotonakin on tapahtunut jotain. Sain nimittäin vihdoinkin uuden ruokapöydän!
Mä niin rakastan sitä. Joka ikistä kohtaa!!

Bloggailua olen miettinyt kesän aikana aika paljon. Nyt on sellainen tunne, että ei jaksa/ehdi tätä päivittää yhtään. Aika ei vain riitä kaikkeen ja nyt tuntuu että joudun tekemään tätä vain "toisella kädellä". ja mitä järkeä siinä nyt sitten on? Täytyy nyt hiukan tuumailla blogin tulevaisuutta. Kesän nyt tuumaillaan ja katsotaan miltä syksyllä tuntuu.

Palaillaan!